2010. október 13., szerda

Pizsama és másfél táska

A pizsi nyaka irtó béna, ki kell javítanom, de ebben alszik most Csabika. Megint nem aludt délután, így 7-kor elvittem locsizni, vacsizott és 3/4 8-kor kidőlt.


Igencsak pittyre áll a szája, mert már megint olyanhoz nyúlt, amihez nem kellett volna. Elsúvasztotta a fényképezőgépemet. Nem bántottam, csak rápirítottam, de fáradt volt, ez elég volt a szomorkodáshoz.
No nem sokáig,


mert itt már vigyorog! :)

Délután táskákat varrogattam. Nem lett az igazi, de elsőre nem is rossz, még van mit finomítanom rajta, meg 1-2 trükkre rá kellene jönnöm.
Kicsit ki akartam pingálni szabad gépi tűzéssel, de ezeket a jó kis ikeás anyagokat nem mertem elrontani. Majd legközelebb. No meg ez a fekete-fehér anélkül is elég "színes", nem kell rá plusz dísz, úgy már szerintem giccses lenne.








A pirosasra gondoltam fonalat applikálni, majd meglátom mi lesz belőle. A belső zsebeit lejjebb kell varrnom, mert elvágtam a tetejét, túl hosszúnak találtam. Piros ferdepánttal lesz körbe szegve a nyílása, és a pántja, valamint a zip-zár is piros lesz benne. Szerintem vidám kis darab, már most szeretem. Holnap befejezem.

Nincsenek megjegyzések: