2013. június 27., csütörtök

Boginak és egyebek

Ez a kötött gyapjú peluskülső tegnap éjszaka készült el, megfürdött lanolinban, és már meg is száradt, most éppen teszteli Bogica.
Remélem jó lesz, mert ahogy ráadtam, pont jó volt, aztán elállt a combinál, húztam rajta egyet, megint elállt, és így tovább... :O




A kis fehér pamut bolerot a június 9-én tartott keresztelőjére kötöttem. Most próbálkoztam először ezzel a szegéllyel és nagyon tetszik, nem ez lesz az utolsó. :) Kép a boleroról normális nincs, de a családról végre van. Az első közös képünk. Bogica születése után majdnem egy évvel éppen ideje volt. :)


Ezt a saját festésű Rikker féle merinot pedig áprilisban fonogattam. Azt hittem több, de csak 5 dkg, és 200 méter. Navajo ply technikával. És még 46 gramm van belőle rovingban. Majd egyszer meglesz az is!


Megtörtént (félig) Mimike 2. kopasztása is, szépen erősödik és sötétedik a szőre. Annyi tervem van, csak olyan kevés időm!!!



Közben elkészült a január óta "kötődő",  Bucika festette fonalból a pulcsim, csak sose vagyok olyan állapotban, hogy fotózzunk. Na majd holnapután talán.