2010. augusztus 28., szombat

Kardigán No.4.

Én többet határidős munkát nem vállalok. Nem nekem való...már az ideg kerülgetett, hogy nem leszek kész holnapra ezzel a kis kardigánnal.


Holnap délelőtt 3/4 11-kor keresztelik Dina babát, és ma 22:50-kor adtam oda anyukájának, Krisztinek. Tényleg az utolsó előtti pillanatban.
1 ágú tolnai előfonalból készült a passzéja 4,5, a többi 6-os tűvel. Kb. 15 dekát "nyom". Könnyű, pihe-puha kis darab, és egy nagyon egyszerű kis mintát választottam hozzá. Igaz amennyire egyszerű, annyit bajlódtam vele az elején, de aztán ráállt a kezem. A nyakát kicsit furfangosabban készítettem. Oda is mintát kötöttem, és mintha gallérja lenne, úgy varrtam le. Eredetileg nem akartam levarrni, de visszapöndörödött. Nem baj, nekem így is tetszik. Szerintem mutatós kis darab lett. Remélem másnak is tetszik majd!
Maradt még kb. ugyanennyi fonalam, arra gondoltam, hogy abból volt osztályfőnökömnek készítek egy puha nyakmelegítőt a 10 éves érettségi találkozónkra. Ki is néztem hozzá egy jó kis mintát az egyik könyvemben.

5 megjegyzés:

Macus írta...

Mindenesetre szép lett. :))

nöné írta...

Aranyos lett!
Én is így vagyok ezzel a határidős dolgokkal, egyszerűen a kényszer alatt nem tudok dolgozni, brrr..

bucilla írta...

Nagyon szép lett! Álom puha lehet előfonalból...

Irenka írta...

Kedves, mutatós darab!

Mázsa Viki írta...

Köszönöm lányok! Megdógoztam érte. :)