2010. augusztus 15., vasárnap

Már megint szerzemények és...

...ez a szépséges telefon. A könyveket a Tesco-s könyvesboltban (Tóth könyvesbolt és kiadó - http://www.tkk.hu/ ) vettem, irtózatos ákcijós áron, 2500 ft-ról voltak 600 ft-ra leárazva. Még lehet kapni 200 blokk foltvarráshoz címűt is, de az engem nem értint.


A telefonom tegnapi szerzemény, végre megszüntettem az előző drága előfizetésemet és beléptem a zenesuliban a flottába, így pontosan fele annyi az előfizetési díj. A kis szépségem pedig Samsung GT-S5350. Gyorsan horgoltam is neki ruhácskát, hogy sokáig ilyen szép maradjon. Apa persze hülyének nézett, azt mondta felnőtt nő vagyok, minek ilyen katicás kis bugyor. Hát ez van, én már csak ilyen gyermeklelkű maradok. A gyerekek között? :)

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ügyes és gyors vagy!
Puszi:Győrffy Timi

Mázsa Viki írta...

Nagyon aranyos vagy, köszönöm! Puszi!

Mázsa Viki írta...

Köszönöm Nöné, és látnád mennyire jó minták vannak benne, győzöm kapkodni a fejem, és válogatni, hogy majd miket szeretnék alkotni! Csak egyszer jussak a végére a rengeteg kardigánnak, még a Vénusz stólám és felesben pihen. Az egyik fele kész, meg a másikból 1 mintaegység... :s majd tavaszra meglesz. :)

nöné írta...

Nekem is megvan most már mind a három. Sokszor lapozgatom, s nehezem tudom eldönteni, melyik mintát is szeretném belőle:o) Úgy van az ember ezzel a sok-sok kínálattal, hogy nem tud dönteni. Na, majd egyszer csak szembe jön velem:o)

Névtelen írta...

Vikikém ügyes vagy! Csak így tovább....puszi, Zsuzsi

Macus írta...

Én is szeretem ezeket a könyveket...