2010. szeptember 4., szombat

Kardigán No. 5.

Na, ez is elkészült végre. Elhiszitek, hogy a 3. ugyanolyan színű és fazonú kardigán után már csömöröm van? Pedig mindjárt nekilátok Csabika ugyanilyen kék színátmenetesének. Mondtam anyukámnak, hogy úgy érzem magam, mintha gyártósoron dolgoznék.
De aztán én jövök, és magamnak lesz valami szép kardigán a vukból, de MINTÁS!!!
Kicsit bolondozni akartam és medvét vendégségbe hívtam a fotózásra. Persze a fiacskám is ott sündörgött, a lába belelóg a képbe, de természetesen a kardigánt még a fotózás kedvéért sem volt hajlandó felvenni. Ha a most készülő kék kardiját sem veszi fel megnyúvasztom, és egyszer s mindenkorra befejezem vele, többet nem kötök neki!



4 megjegyzés:

Macus írta...

Nagyon aranyos lett.
Tudom, unalmas már, de a következő legalább más színű lesz. Nem gondoltál arra, hogy a gomboláspánt mellé egy csavarást csinálj? Az az átmenetesből is jól mutat, és legalább egy kis minta.

Mázsa Viki írta...

Köszi! Hát, nem tudom, akkor már egyformát kötök mind a négy gyereknek, talán így felveszi Csabi, ha a mintája (mintátlansága) ugyanolyan, mint a lányoké és Zolié. Bár ma mondta, hogy ez ugye az enyém? Mondtam igen. És felveszed? - Nem! No comment. :s

PETUNIA írta...

Szép darab :o) Mi lenne, ha unalom ellen picit másba kezdenél. Akár 1-2 minta/sor erejéig. Picit frissülnél és születhetne az új pulcsi.

nöné írta...

Ez is nagyon aranyos lett!